TALLERS DE PLÀSTICA

SERAPHINE

Ens inspirem en l’obra de la pintora Seraphine per crear les nostres pròpies composicions. Les flors i els gerros són la principal font d’inspiració, Seraphine utilitzava pigments naturals que ella recollia de la natura i nosaltres fabriquem les nostres pròpies barreges de color.

ANDY WARHOL

Warhol converteix la publicitat en art, les repeticions, els colors vius, els objectes quotidians i les estrelles de Hollywood prenen molta importància en la seva obra.
Utilitzem les llaunes de conserva per crear les nostres obres d’art, amb pintura fem camuflatge de colors i amb ceres pintem la cara als nostre personatges preferits.

MICHELANGELO

L’obra de Michelangelo ens porta fins el Renaixement i ens mostra les proporcions del cos humà a través de l’escultura del David i en concret de la seva cara. Utilitzem aquestes proporcions per dibuixar amb carbonet i modelar amb fang.

PICASSO

Coneixem l’obra de Picasso. L’època blava ens permet transmetre diferents estat d’ànim, ens inspirem en ella per a fer el nostre propi quadre; utilitzant temperes per fabricar la gamma del blau.
Transformem la nostra pròpia foto en una obra cubista, utilitzant le tècnica del collage i pintem amb ceres.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a TALLERS DE PLÀSTICA

 1. Eva diu:

  Aquests nens són tots uns ARTISTES !!

 2. jesús serrano pérez diu:

  Que xulis les bostres obres d`art!!!Segurament sereu els millors pintors del mon!!!Els meus tallers preferits son els de:seraphine i el de michelangelo.

 3. jesus serrano perez diu:

  Soc el jesus i jo tam be he fat aquest taller i ma encantat

 4. jesus serrano perez diu:

  Hair no em va donar tems aixi que avui he estat mirant les fotos i man encantat els quadres i os tins que dir que sou uns artistes de primera!!!!

  de Jesus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *