La mona de la mona Ramona. Que mona!

Mona xocolataM de xocolata i Ramona Produccions, una aliança d’empordanesos per promoure la “Tradició de les Mones de Pasqua” .

El projecte s’anomena “La mona de la mona Ramona. Que mona!” i consisteix en un taller familiar on els nens i les nenes aprenen a fer amb xocolata a la mona Ramona, coneguda per l’exitosa col·lecció d’endevinalles M’endevines? (Ed. Barcanova). Cada família elabora la seva pròpia mona de xocolata per endur-se-la a casa tot replicant la cara de la Mona Ramona. S’utilitzarà la tècnica del rajat, de resultats espectaculars i aprendrem a temperar i tintar les xocolates. És important la cooperació entre les diferents famílies perquè el taller sigui un èxit. El treball en equip és imprescindible. És un taller emocionant, on es passa tot un matí o tarda compartint el repte de fer-te una mona tu mateix amb els avis, tiets, pares, fillols, tot treballant la paciència i estimulant la creativitat. El primer d’aquests tallers es farà el matí del divendres 3 d’abril a Can Carreres (Albanyà).

Més info i reserves: www.ipsumdolo.com

Cartell taller gran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *