Monte denali

Nosaltres l’escola de Blancafort apadrinem el monte Denali que és la muntanya més alta  d’America del Nord i és situa  a Alaska .Estem molt contents d’ apadrina aquesta muntanya o al menos jo.Ara estem treballant un mural  molt xulo del monte Denali  😀 .Treballem a partir de la muntanya,aquest projecte encara que no u senbli s’anomena:PROJECTE EVEREST.Un dia ens vam reunir tota l’escola a el menjador de l’escola i vam penjar totes les muntanyes que estan apadrinades en un mural del mapa mundi que havia penjat la meva super mestra la Imma .els de C.M. de l’escola Blancafort apadrinan el pic Teide és troba a espanya i es el pic mes alt  d’Espanya els de C.I. de Blancafort apadrinen el Tossal Gros que es el mes gran de Blancafort i el Tossal de la Baltasana que és el pic més alt de la Conca de Barbera.El dia 30 anirem a fer una excursio a la Cocorulla la muntanya més alta de Vilaverd i tambe el dia ? vindra un alpinista que és diu David.Que va pujar l’Everest i moltes altres muntanyes. 😀 .He  après cuant metres tenen moltes muntanyes  i moltes muntanyes que no savia i tambe on és situan les muntanyes.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *