Colònies 2016

Vaig anar de colònies a la Figuera que esta a Castellnou del Bages. El viatge va ser molt llarg per que hi havia agut un accident 🙁 , i no vam fer res mes d’especial parlar i res mes. Quan vam arribar el primer dia, el primer que vam veure van ser els monitors que és deien: Cecilia,Judit,Laura i Arnau.Tots eren molt alegres menys la Laura que estava una mica seria 😐 , el que mes em va agradar va ser el Arnau per que sempre estava molt alegre i explicava moltes coses.En el temps lliure els nens jugaven a futbol peró d’altres no i les noies estaven per allà.Tot el rato plovia, bé, el primer dia plovia bastant el segon tambe pero per la tarda no tant i el tercer al matí i ja esta.Hi havia gent que es dutxava i gent que no és dutxaven ,principalment  les noies i algun de cicle mitja. A la hora de dormir tothom cridava i va costar molt adormir-se. El que em va agradar mes va ser el menjar estava bonísim! Sobretot el dinar del segon dia. Jo crec que va ser bonic, sobretot la part que vam anar al poble Castellnou del Bages i ens van parlar del maquis, peró no em va agradar quan vam anar al cementeri perque uns nens no paraven de trepitjar les tombes.En general m’ho vaig passar molt bé. 😀 la figuera

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *