RACONS DE PRIMER

Durant aquest curs, dins dels racons de català, hem fet un racó d’expressió oral amb les tablets. Als nens i nenes els ha agradat molt perquè els ha resultat molt motivador. Com activitat final vam pensar gravar un vídeo croma amb els alumnes i els va agradar molt la idea. Ho van fer molt bé i el resultat final ha estat molt divertit, i els ha agradat molt veure’s en aquests vídeos. Vam fer tres grups d’animals: animals de granja, de zoo i esports i cadascú havía de parlar sobre l’animal o l’esport que li havia triat. El resultat queda reflectit en aquests tres vídeos.

Cal dir també que hem de donar les gràcies al Pablo que ens ha ajudat en els enregistraments i ens va assessorar en la seva elaboració.

Esperem que us agradi.

 

https://photos.app.goo.gl/jVTvoHdBcsyCcH1A6

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *