PRIMERS AUXILIS

El dilluns a la tarda va venir la mare de l’Abril de 2n a ensenyar-nos primers auxilis.

Ens ho vam passar molt bé practicant entre nosaltres, ara ja sabem què cal fer quan ens surt sang del nas, com desinfectar una ferida, quan algú es desmaia… i també què no s’ha de fer. Vam marxar cap a casa embenats o amb alguna tireta!

Ens ha agradat els que ens has explicat, i sobretot ens serà molt útil.

Moltíssimes gràcies Bea!!! Ha estat una tarda genial!!!

https://photos.app.goo.gl/NpoqWGETyf58rni59

Mercat de l’hort de 2n

Hola famílies

L’hort de 2n està espectacular! Tant que hem pogut collir enciams, bledes, faves, espinacs, ravenetes, julivert i maduixes! Per compartir-ho amb tothom vam decidir organitzar un petit mercat…amb la diferència que en aquest no s’utilitzaven diners. Per als que no hi vau poder participar, us fem saber que es podien agafar hortalisses a canvi d’escriure un missatge positiu sobre el projecte de l’hort. Aquests missatges els compartirem amb tota la comunitat mitjançant un mural .

Moltíssimes gràcies pares, mares, padrins i padrines per la vostra participació! Ens encanta que vingueu a l’escola!!

FOTOS

CELEBREM EL CARNAVAL

El passat divendres dia 8 de març era el dia de la dona treballadora i per això a l’escola vam celebrar el carnaval portant un barret representatiu d’una dona il·lustre. A Primer vam triar la Coco Chanel, i vam descobrir moltes coses.

Coco Chanel va ser la primera dona dissenyadora de la història i també està considerada una de les primeres feministes per vestir la dona amb llibertat i comoditat.
Coses importants que va fer la Coco Chanel:
– Va eliminar el corsé.
– Va incorporar els pantalons per les noies.
– Es va inventar la bisuteria.
– Va escurçar la faldilla fins al genoll.
– Va ser la primera en pentinar-se amb cabell curt.
– El color negre ja no va ser només el color del dol, sinó el de l’elegància.
– Va dissenyar el primer bolso que es podia penjar.
– Va dissenyar les primeres sabates sense taló.

No us oblideu de mirar les nostres fotos!!!

FOTOS

LLETRES A LES AULES

Periòdicament la biblioteca Joaquim Montoy d’Alcarràs ve a la nostra escola amb una acurada selecció de contes i àlbums il·lustrats de temàtiques diferents, atractius pels infants per a presentar-los-hi i explicar-ne alguns.

Doneu un cop d’ull a les fotos de l’activitat d’ahir!!!

FOTOS

JA HEM PLANTAT A L’HORT !

Hola  famílies,

Fa uns dies vam anar a l’hort amb el planter que havíem comprat al mercat. Amb l’ajuda de mares, pares i padrins i padrines vam poder plantar bledes, espinacs, faves, enciams, alls, cebes, julivert i maduixes. Va ser una tarda genial …tot i que encara no hem acabat la feina!  Hem de sembrar raves, pastanagues i alfàbrega i potser, fins i tot , unes quantes patates.

Us deixem unes fotos perquè pugueu veure com ens ho vam passar!

pd: si teniu una estona, podeu apropar-vos als Horts Municipals i fer un cop d’ull al nostre. Una pista per saber quin és : hi ha unes pedres molt divertides que marquen els conreus!!

FOTOS PLANTAR