LET’S CLEAN UP

Holaaaa famílies,

Avui us volem explicar una activitat que hem realitzat tota l’escola en defensa i protecció del nostre entorn. Aquesta és una acció que es realitza a tota Europa i és per concienciar-nos de la quantitat de residus que llencem a la natura.

Nosaltres vam sortir el dimarts 3 de maig a netejar els voltants del pavelló municipal, separant el paper i plàstic del rebuig. Déu n’hi do la brutícia que hi vam trobar i això que hi ha moltes papereres.

Després d’esmorzar, volíem arribar-nos al camp de futbol que hi ha al costat del jardí de les monges, però la pluja no ens ho va permetre. Així, doncs, vam tornar a l’escola i vam compartir els nostres pensaments.

Aquí us deixem algunes fotos de la jornada.

 EL MILLOR RESIDU ÉS EL QUE NO ES GENERA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *