L’Enrique ens parla del crani i la columna vertebral.

La columna  vertebral

La columna vertebral te molts ossos amb noms diferents: lumbars, dursals,…Els  nervis passen per dins la columna vertebral. Els sistema nervios cunecta a tot el cos. En cada vertebra hi ha un muscle .Si tens un accident molt fort a la columna vertebral i et toca els nervis pot ser que no puguis moure alguna part del cos.

El crani

L’Enrique treballa  fent  massatges en el cos, son massatges  sacrocraneals. Ha dit que ens fiquesim les mans al cap per  notar  si es mouen els ossus del crani.

Em fet un massatge amb parella i em notat que els ossus del crani es mouan. A dins del crani hi ha un liquid per protegir el cervell. El cervell fa que es mogui tot al cos, el mana. Si vols moura una cama o un braç el cervell mana als nervis.

Quina concentracio, quin silenci.

(Escrit fet pels alumnes seguint l’etapa evolutiva de l’escriptura).

Aquest article ha estat publicat en El cos, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *