Taller de panellets!

Les Llunes i les Estrelles van anar a Can Rigol a fer panellets. En arribar ens esperaven la Miriam i el Lluís, uns monitors molt amables que ens van ensenyar el procés de la seva elaboració.

Primer de tot, ens vam rentar les mans, després els monitors ens van posar a tots un davantal blanc. A continuació, van començar a explicar-nos els productes que necessitàvem per fer uns bons panellets.

Vam pelar i xafar patates ja bullides, vam afegir sucre i ho vam barrejar molt. També vam afegir ametlla molta, ratlladura de llimona i amb tot això vam fer una massa. A partir d’aquí vam començar a fer boles petites amb una ametlla al mig i vam pintar tots els panellets amb ou. Els vam posar tots en safates i els monitors les van portar al forn. Passada una estona, ens els van donar amb unes bossetes que vam portar a l’escola per regalar a les nostres famílies.

A tots i totes ens va agradar molt l’activitat i els panellets van quedar molt bons!

INFANTIL 4: LA CLASSE DE LES LLUNES

INFANTIL 5: LA CLASSE DE LES ESTRELLES

Que bons ens han quedat!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *