Treballem les pràxies bucofonatòries!

Bon dia famílies,

En aquesta publicació us mostrarem com durant aquest darrer trimestre els infants de La Caseta hem desenvolupat i millorat el nostre llenguatge oral. Això ha estat possible tot realitzant moviments organitzats, anomenats pràxies que ens ajuden a adquirir un cert control, tonicitat i agilitat dels nostres òrgans bucofonadors (tots aquells que intervenen en la parla: llengua, mandíbula, llengua…).

Durant l’inici o final de les diferents sessions de psicomotricitat, hem gaudit realitzant aquests exercicis durant aproximadament 5-8 minuts. Aquests han estat plantejats en format de joc i motivant-nos per a millorar i superar reptes. A continuació podeu veure un petit tast de tot el que hem fet, que bé ens ho hem passat!

També hem après a controlar la nostra respiració i a relaxar-nos, ja que és molt important. Les onomatopeies (el so de l’abella, el so de la moto, etc.) ens ajuden i motiven a aprendre a posicionar els nostres òrgans, per tal d’aconseguir aquell so que volem produir. Un element molt important són els miralls, a través d’aquests podem adonar-nos de les nostres limitacions i possibilitats. Comencem el treball d’aquestes pràxies amb les Formiguetes, seguint amb els Conillets i Conilletes i acabant amb els Lleons i Lleones, ja que ens ajudarà també en el procés de lectura i escriptura.

Esperem que us hagi agradat tant com a nosaltres!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *