La classe dels LLeons hem fet suc de raïm

La classe dels ¨Lleons¨ hem fet una sortida pel nostre barri per observar, de manera vivencial i directa, els canvis produïts per la tardor en el nostre entorn més proper. Després, hem anat fent un passeig fins al mercat i hem pogut mirar la botiga de les fruites i verdures. A més, el Sr botiguer ens ha ensenyat castanyes, bolets, moniatos, magranes, pomes, figues, caquis, nous i hem comprat raïm.

Una vegada a l’escola ens hem rentat las mans, hem rentat el raïm i hem arrencat tots els seus grans. Seguidament, fent molta, molta força amb les mans hem fet molt suc (most) i ens l’hem begut. Fins i tot hem omplert unes petites ampolles per regalar a les nostres famílies.

Mireu què bé ens ho hem passat  i què bo estava el most que hem fet! Hem gaudit molt realitzant aquesta activitat!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *