Observant verdures i fruites.

Les formiguetes estem aprenent moltes coses de les plantes. Avui hem portat a classe algunes verdures i fruites per veure el seu color, la forma, la mida… Les hem tocat per comprovar la seva textura i fins i tot, algunes, les hem olorat i tastat. Després les hem tallat per la meitat per observar com són per dintre.

Una vegada tallades, les hem aprofitat per fer una classe molt divertida: hem fet estampació! Hem posat pintura de diferents colors en uns plats, hem agafat una làmina de dibuix i…. a dibuixar!, substituint els pinzells per les verdures.

Tots hem fet uns dibuixos molt macos amb aquesta tècnica.

Quina classe més divertida i quantes coses hem après!

Us convidem a veure el nostre vídeo:

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *