P5 – Innovamat

Hola famílies de P5!!

Com ja us vaig informar, el proper curs, els infants de primer utilitzaran les eines que proposa innovamat per tal de treballar les matemàtiques de manera vivencial, manipulativa i significativa.

Durant aquest confinament, els creadors d’innovamat van ampliar l’aplicació bmath amb activitats adaptades a infants de P5. Us vaig fer el suggeriment de descarregar-la per fer-li un cop d’ull i habituar-se al seu us. Us torno a deixar l’enllaç per si algú no ho va fer i vol veure sobre què estic parlant.

https://innovamat.com/bmath-descargas/

Fa us dies, des de innovamat van fer una explicació per les famílies sobre com ajudar als nens i nenes amb les matemàtiques. És una explicació senzilla i força entenedora i ens mostra una visió diferent sobre les matemàtiques (com nosaltres les vam aprendre fa temps a les escoles).

Us deixo l’enllaç d’aquesta explicació d’innovamat i espero que us sigui útil.

https://www.youtube.com/watch?v=GDCJuGxz9BY

Abraçades i fins molt aviat!!