UN MATÍ……..FANTÀSTIC!!!!!

Volem compartir amb vosaltres un artícle de Faros, web de Sant Joan de Deu que parla sobre el joc.

IMMA MARÍN
Directora de Marinva,juego y educación diu:

“JUGAR… UN ASSUMPTE MOLT SERIÓS! IMPORTÀNCIA DEL JOC EN EL DESENVOLUPAMENT INFANTIL”

“La vida infantil no es pot concebre sense joc. Jugar és la principal activitat de nens i nenes i respon a la seva necessitat de mirar, tocar, tafanejar i experimentar, és aquest impuls primari que ens empeny des del naixement a descobrir, explorar, dominar i estimar el món que ens envolta, possibilitant un sa i harmoniós creixement del cos, la intel·ligència, l’afectivitat i la sociabilitat.

Jugar és una de les fonts més important de progrés i aprenentatge i adquireix en la infància un valor psicopedagògic evident. Per poder jugar, els nens i nenes necessiten disposar d’una sèrie de condicions, sense les quals, el joc no és possible.”

http://faros.hsjdbcn.org/ca/video/jugar-assumpte-molt-serios-importancia-joc-desenvolupament-infantil

NOSALTRES HEM PASSAT UN MATÍ FANTÀSTIC!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *