P4- APADRINEM EL PATI DEL PALAU

ANEM TOTS EMOCIONATS !!!!APADRINEM ELS PATI DEL PALAU!!!! És una manera de fer-lo més nostre.
Ens acompanyen els padrins de 3r.
Ens espera la Gemma Castellví, tècnica d’educació que ens ha explicat molt i molt bé la historia del parc de la gespa. Els padrins de 3r ja ens havien dit que el seu nom és El Pati del Palau. Nosaltres volien veure on és el Palau però….ooooh!!! ja no queda gaire cosa.

Van regalar el poblet de Molins a un noble, Galzeran de Requesens, que es va fer un palau mooooolt gran ,tenia construccions annexes, jardins, horts i terrenys que constituïen el recinte tancat del palau.
Al palau van anar de vacances personatges importants:els reis Joan II i Blanca; els Reis Catòlics i Cristòfol Colom; Carles I, qui fou proclamat futur emperador a Molins de Rei , emperadriu Isabel de Portugal i el seu fill, Felip II de Castella.

Però quan últim dels Requesens es traslladen a Madrid, comença el declivi de l’edifici.
Durant la guerra del francès, el palau fou destruït i incendiat…..oooooohhhhhh!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *