Tecnologia i Infants

Avui dia és difícil mantenir allunyats als més petits de les tecnologies. Mòbils, tauletes … els nens viuen envoltats de dispositius tecnològics d’última generació. La pregunta que es fan molts pares és quina és l’edat adequada perquè comencin a utilitzar-los.

Crec que és important que els nens passin els sis primers anys de la seva vida sense tecnologia perquè és una edat molt important en el desenvolupament de la imaginació, que si no es desenvolupa en aquests anys, després costa molt. Com més temps passen jugant al que anomenem el joc lliure -que no va de la mà d’una altra persona o d’un dispositiu o tecnologia-molt més desenvolupen la imaginació. L’avorriment és la mare de la imaginació i si el nen està constantment entretingut no té temps per avorrir-se ni per imaginar o crear els seus propis mons on jugar.

Ara bé, és diferent fer servir les noves tecnologies com a suport educatiu a què el nen estigui a casa assegut al sofà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *