Curs 2023-2024.  26 docents implicats

Marta Artells Esteba

Marta Artells

Llicenciada en Ciències a l’UAB, especialitat Biologia. Ja fa anys que soc professora de secundaria. Vaig entrar en el mon educatiu a traves del lleure , les colònies i l’esport. Entre molts altres centres, els últims 16 anys he treballat al Marius Torres,  Torre Vicens i actualment a l’Institut Josep Lladonosa de Lleida. Soc professora de Biologia, CMC i CTMA i vinculada en la Educació Ambiental des de sempre. Responsable de l’Agenda 21 i del projecte ODS a l’institut. Membre del grup de treball Motor del canvi de l’ICE- STEAM.
 Silvia Calzada

Sílvia Calzada

Mestra d’educació infantil i primària. Actualment treballa com a Tècnic d’Educació Infantil a l’escola Àngel Guimerà de Tàrrega

 Maria Bañeres

Maria Bañeres

Enginyera tècnica en Hortofruticultura i Jardineria i Agrònoma en Fitotècnia. Professora de tecnologia a secundària. Actualment treballa com a professora-tutora del PQPI d’auxiliar en vivers i jardins a l’INS Castell dels Templers de Lleida.

Sònia Barrera Serrano

 Sònia Barrera 

Graduada en Educació Primària per la Universitat de Lleida, Graduada en Educació Infantil per la Universitat Internacional de La Rioja (UNIR) i Tècnica Superior en Dietètica per Ilerna Online. Nivell B2 d’anglès i  C2 de català.
Actualment treballa com a mestra d’Educació Infantil en una escola de Lleida capital i rep una formació d’ avaluació  per a educació infantil.

.

 Anna Castro

Anna Castro

Llicenciada en Filologia Francesa. Professora de francès i coordinadora d’ESO i batxillerat a l’institut Joan Solà de Torrefarrera. Membre del grup de treball “Francès a secundària. FLE Lleida” i del grup “Impuls d’un projecte plurilingüe i internacional: creació de materials per treballar continguts en francès (EMILE / AICLE)”

Jaume Centelles

Jaume Centelles

Mestre jubilat. Continua col·laborant amb el mon educatiu fent formació als mestres sobre lectura i organització i dinamització de la biblioteca escolar. Es autor de “la biblioteca, el cor de l’escola” i col·laborador a la revista GUIX amb la secció “viure la lectura”. Forma part del grup de treball de l’Associació de Mestres Rosa Sensat “Passió per la lectura”.
>Jordi Fàbregas

Jordi Fàbregas

Professor d’Educació Secundària i Batxillerat a la Catalunya central. A part d’ensenyar continguts d’altres matèries, aquest curs està treballant amb alumnat de 2on curs de Batxillerat l’assignatura Pau, Justícia i Corresponsabilitat emmarcada dins de l’Agenda 2030.
 Jordi Farrando

Jordi Farrando

Llicenciat en comunicació audiovisual i postgraduat en gestió i direcció d’organitzacions educatives. Professor tècnic d’informàtica a l’Institut Caparrella de Lleida. Membre del grup de música tradicional Quartana on interpreta la tarota.
 

Glòria Francino

Llicenciada en Filologia Hispànica i Catalana. Doctorat de llengua i literatura. Professora catedràtica de Llengua castellana i literatura. Coordinadora de batxillerat a l’Institut Torre Vicens de Lleida. Sotscoordinadora de les PAU de Llengua castellana a la zona de Lleida. Forma part del grup de recerca de la UdL, dirigit pel Dr. Xavier Terrado, sobre Toponímia de la Ribagorça, en el qual ha contribuït amb publicacions d’articles i de llibres. Coautora de Blat colrat, recull de literatura popular catalana al Baix Cinca, la Llitera i la Ribagorça.
 Ia Llavall

Rosa Maria Llavall

Professora als cicles formatius d’Imatge i so de l’institut Caparrella de Lleida. Llicenciada en comunicació audiovisual, diplomada en turisme i graduada en estudis anglesos per la Universitat de Lleida.
 Maria del Mar Lluelles

Maria del Mar Lluelles

Professora d’informàtica, formadora del Departament d’Ensenyament, del Centre de Recursos Pedagògics del Segrià i de l’ICE de la UdL. Membre durant 10 anys de la Comunitat Catalana de Webquest , col·laboradora del Projecte Espurn@ i sòcia del Moviment d’Innovació Educativa . Creadora de diferents materials educatius: webquest, caceres del tresor, quaderns virtuals, activitats PDI, moodle senzill per temes i accessibilitat als continguts digitals. Dinamitzadora del projecte Implica’t+.
 Cristina Mayench

Cristina Mayench

Llicenciada en Filologia Hispànica i Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny, especialitat Il·lustració. Ha il·lustrat portades per l’editorial Pagès de Lleida. Professora de català i castellà. Autora de Passadissos. Lo Castell de Lleida i els records d’infantesa.

Georgina Miret 

Georgina Miret

Tècnica d’arts plàstiques aplicada a l’escultura i amb diverses formacions dins del món de l’art, com ceràmica i il·lustració.
Tècnica d’integració social i actualment cursant el grau d’educació social (UOC).
Actualment treballa com educadora d’educació especial (EEE) en el SiEI del Institut Alfons Costafreda de Tàrrega.
Il·lustradora del conte “Teo un caçador de somnis” amb l’Editorial Diversa  ediciones, una editorial abocada en el dret animal, veganisme, sostenibilitat o ecologia. Il·lustradora de la col·lecció Nukupuu, tots els contes de la col·lecció Nukupuu expliquen històries que ajuden les nenes i els nens a reflexionar sobre temes relacionats amb els drets animals, per fomentar el respecte i la compassió envers tots ells, on també està en procés la publicació de les il·lustracions del segon conte de la mateixa col·lecció.
Escaladora, cofundadora i part activa de Zion Climbing. L’amor i respecte a la natura són l’essència de l’Empresa, on se centra en la fabricació pròpia artesanal de material d’escalada, dissenys i taller propi de serigrafia.
 Meritxell Miret

Meritxell Miret

Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Professora de secundària, batxillerat i cicles formatius a l’Institut Torrevicens de Lleida.
 Noemí Munné

Noemí Munné

Mestra d’Educació Especial, Màster en Educació Inclusiva i Experta Universitària en Educació Emocional. Membre de l’equip ICE d’Educació Especial de la Universitat de Lleida. Co-autora de diversos JClic i materials per a l’alumnat amb necessitats educatives especials. Actualment forma part del claustre de l’Escola Sant Miquel de Miralcamp. Coordinadora LIC i d’Atenció a la Diversitat.
 Maria Josep Pascual

Maria Josep Pascual

Llicenciada en Psicologia, docent i directora del Col·legi Sant Ermengol (Principat d’Andorra).
 Regina Pérez

Regina Pérez

Llicenciada en geografia i història. Formadora del Departament d’Ensenyament. Professora de geografia i història de secundària i batxillerat. Durant 10 anys professora d’atenció a la diversitat i coordinadora del projecte Drecera de l’institut Taradell. Professora de l’institut la Plana de Vic i actualment professora d’ESO i Batxillerat a l’institut Alfons Costafreda de Tàrrega.
 

Esther Pintó

Esther Pintó

De formació sóc Doctora Enginyera Agrònoma per la Universitat de Lleida. Ara bé, em dedico a la docència perquè m’apasiona el món de l’educació i, més concretament, la formació dels adolescents. Per tant, només acabar a la universitat vaig treballar com a professora de secundària a l’escola concertada i tot seguit em vaig presentar a oposicions. I bastants anys després, encara continuo donant classes a secundària de tecnologia i també de matemàtiques amb la mateixa il·lusió que el primer dia. En l’actualitat, sóc Cap d’Estudis de l’INS Torre Vicens de Lleida i també professora del Departament Química de la UdL. A més a més, tinc molt d’interès perquè l’alumne sigui l’element actiu i protagonista del seu aprenentatge i per això treballo amb metodologies i tecnologies favorables, tot coordinant les STEAM, com a motor del canvi des de l’ICE de la UdL i també com a formadora del Departament d’Educació. Però perquè l’anterior sigui possible, ho hem de fer des de la perspectiva adient i Implica’t ens dóna l’oportunitat de fer-ho! I per acabar, només aquesta frase ” No podem motivar sinó estem motivats”.
 Montserrat Pons

Montserrat Pons

 Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació (Pedagogia terapèutica) per la Universitat de Barcelona (UB). Experta Universitària en Educació Emocional. Experiència com a mestra d’educació especial i professora de secundària. Psicopedagoga d’un Servei Educatiu a Lleida (EAP). Creadora d’activitats JClic i material per alumnat amb nee.
 
Montserrat Remacha

Montserrat Remacha

Llicenciada en Belles Arts, especialitat escultura (Universitat de Barcelona). Professora de dibuix a l’institut de Seròs i dinamitzadora per a la recerca de la creativitat i motivació artística dels alumnes.
 Rosa Maria Salgueiro

Ròsa Maria Salgueiro

Mestra d’educació infantil i primària. Actualment Directora del Centre de Recursos Pedagògic del Servei Educatiu de la Val d’Aran. Mestra d’aranés. Postgrau en Gestió de la Formació Permanent, Universitat de Barcelona- Institut de Ciències de l’educació.
 

Albert Salse

Enginyer Tècnic Informàtic. Professor de cicles formatius.

Gemma Salvia

Gemma Salvia

La meva primera substitució com a professora de llengua anglesa va tenir lloc a la població de Santa Margarida de Montbui, a l’Anoia. Sempre recordaré aquella primera classe i fins i tot la roba que portava… Actualment estic treballant a l’Institut Terres de Ponent de Mollerussa. 

Vaig estudiar filologia anglesa a la Universitat de Lleida del 1996 al 2000 a l’antic seminari diocesà. Estic casada amb un fotògraf, tinc dos fills i una gata. M’encanten els reptes i tinc moltes ganes d’explorar la Carta de la Terra amb els meus alumnes. There is no time to lose! Get on with it!

Otger Torres

Otger Torres

Graduat en Comunicació i Periodisme Audiovisuals. Actualment professor a l’Institut Caparrella de Lleida
Raül Vallés

Raül Vallés

Enginyer tècnic en Informàtica de Sistemes Físics. Professor d’informàtica a l’institut Caparrella de Lleida. Des del l’any 2010 formo part de la junta directiva de l’associació d’antics alumnes de la Universitat de Lleida “Alumne UdL”, com a vicepresiden

Mònica Visier

Mònica Visier

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Diplomada en Ciències Empresarials. Periodista i Professora als cicles formatius d’Imatge i So de l’Ins Caparrella de Lleida. Participa en la xarxa d’empredoria de formació professional.