Nova cançó: I got a feeling

Hola a tots!!

Us penjo els materials de la nova cançó que farem, per si algú vol anar practicant!

Veureu que he penjat molts vídeos de la cançó amb flauta del youtube, tots són diferents, fixeu-vos en el titol del vídeo. Veureu que sortirà el títol de la cançó amb una lletra (I got a feeling “A”, I got a feeling “B”, …). Aquesta lletra correspon a la lletra de la partitura (recordeu que a classe hem comentat que la fariem a trossos i que cada trosset tenia una lletra? doncs és això mateix).

He pensat fer-ho d´aquesta altra manera perquè la cançó és molt llarga i crec que així no se us farà tan pesat,  d´aquesta manera podeu anar al tros que us costa directament.

Vigileu el tros “C”, apareix el sol agut, el proper dia si arribem us explico com es fa, però si algu vol provar-ho recordeu que en aquest mateix bloc teniu l´enllaç on trobar les digitacions de la flauta, allà el trobareu.

Per acabar, us volia dir que entre avui i demà penjaré la cançó amb les notes apuntades, ja sé que us vaig dir a alguns que no ho faria, però com és molt llarga m´hi he repensat, però serà la última!!!!! Que us heu d´espavilar!!!!

Bé,  ja em direu que tal us va els que aneu practicant!!!

Bon cap de setmana!!!!

Marina

i got a felling

i got a feeling

One thought on “Nova cançó: I got a feeling

  1. Dayana

    Holaa uhmm bUenO pOs qe mOla mUchO la canciOn esa de I gOt a feelinG…
    pOs qe sperO qe el videO qe vamOs ah hcer kede bn…(Y)

    buenO nada dew
    kiseess pa’ todOs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *