Tanquem el projecte PlanetOró amb catifa roja

PlanetOró és un projecte de centre per 1r d’ESO que forma part del Tractament Integral de les Llengües (TIL) i que consisteix bàsicament en la realització d’un curt amb l’aparició de totes les llengües que s’imparteixen al centre de forma global, creativa i integrada.

Per posar la cirereta final i premiar el treball del alumnat i també per celebrar el Dia Internacionals de les llengües Maternes el divendres 24 de febrer a partir de les 13:00 h hem fer una cerimònia de lliurament de premis del curts realitzats per grups.

A la cerimònia presidida per la directora vam comptar amb la presència de l’actor Andres Batista (co-protagonista de la pel·lícula “Mecanoscrit del segon origen”).

El jurat ho ha tingut molt difícil per la bona tasca realitzada i finalment, després de donar els premis al actor/actriu, la millor música, la millor integració de Llengües i al millor guió, ha premiar al millor curt el que duu per títol “The elevator” del grup format per Blau Ibarz, Délia Solana, Marian Pérez, Mireia Gómez i Mireia Ibarz

Felicitats!!

Més fotos i el curts en aquest enllaç

Aquest article ha estat publicat en Actes, General, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà