Una jornada de portes obertes emotiva i multitudinària

El divendres17 de febrer a partir de les 19:00 el centre es va tornar a omplir de famílies interessades en veure, conèixer i constatar tot els que s’hi cou. La primera part ha consistit en una exposició i diverses intervencions a la sala d’actes mentre els acompanyants més petits podien gaudir d’una representació de titelles o un  taller de plàstica i fang. Tot conduit per la directora Emma Carreras es va poder escolar diferents intervencions de professorat, equip directiu, alumnat i famílies per tal de comentar de primera mà la realitat del dia a dia, l’adaptació al centre, el treball en projectes, les activitats de tutoria i extraescolars o els grup WhatsEp d’aprenentatge en anglès entre altres.

A continuació i durant una bona estona les famílies van poder passejar per diferents dependències del centre on podien veure i preguntar sobre alguns productes d’aula i mostres del treball que es fa en les diferents matèries. Finalment tot va concloure en un animada conversa amb piscolabis a la cafeteria del centre.

Tots els assistents es van poder emportar la revista “Ataràxia Snack

Més fotos en aquest enllaç.

 

Aquest article ha estat publicat en Actes, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà