Diàlegs sobre el perdó

El matí del divendres 20 de gener tot l’alumnat de tercer, quart d’ESO i primer de batxillerat hem reflexionat en veu alta amb en Daniel Lumera al voltant del fet de perdonar com a camí per ser més feliços: “El perdó és un veritable bàlsam que crea les condicions per aconseguir una mirada positiva cap a la vida i permet recuperar una bona salut integral”.

L’activitat s’emmarca dins del treball d’aprofundiment en valors que aquest any s’està duent a terme des del Departament d’Humanitats (Filosofia, Clàssiques i Religió), i continuarà amb la participació en un concurs internacional amb l’elaboració d’un producte que l’alumnat realitzarà durant les properes classes.

Ens agraden aquesta de propostes que ens ajuden a créixer com a persones, ser més feliços i millorar la nostra societat.

En Daniel Lumera, professor, investigador, escriptor i conferenciant italià, ha estat un dels participants en la redacció del l’informe Mundial sobre l’Educació Superior de la Global University Network  for Innovation de l’UNESCO i responsable de l’àread’Investigació, Desenvolupament i Cultura del Club UNESCO per a la Protecció del Patrimoni Immaterial.

Aquest article ha estat publicat en Actes, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Diàlegs sobre el perdó

  1. Anònim diu:

    Fa un temps per mi era molt important la paraula orgull però l’orgull treu lo millor i lo pitjor de les persones fa un temps el terme passió esta agafant més força a la meva vida. Sovint penso que l’orgull no deixa reflexionar cal evitar-lo, doncs penso que es un pertorbador de la passió, i tanca la porta al que podriem sentir i per tant reflexionar no deixa raonar per això les persones que saben perdonar no tenen una sobredosi d’orgull, cosa que agraeixo des de fa bastant temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà