Segon d’ESO presenta els seus projectes a les famílies

El divendres 16 de desembre hem celebrat la II Youth Science Conference. És una mostra científica realitzada per part dels alumnes de segon d’ESO dins la matèria de Projectes. Tots ells, treballant en equip s’han convertit en verdaders científics i han investigat algun apartat relacionat amb les funcions vitals i els éssers vius. Han exposat finalment la seva experiència, ajudant-se d’uns pòsters científics que han creat i tot plegat ho han explicat en anglès a les famílies.

Ha estat una jornada fantàstica on els protagonistes, un cop més, han estat els alumnes.

Ho podeu veure tot en aquest vídeo.

Emma Carreras

Aquest article ha estat publicat en Actes, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà