Tercer lloc en bàdminton escolar per un alumne del centre

En Dídac Salas Urbiola fa 2n d’ESO i el proppassat dia 12 de juny va obtenir el tercer lloc en el campionat de Catalunya escolar de Bàdminton que va acollir el Consell Esportiu del Baix Camp a la Selva del Camp. (Resultats en aquest enllaç).

El Dídac ha participat durant tot l’any dins el programa d’activitats extraescolars del centre i volem que l’any que ve siguin molts més els nois i nois que hi participin. És per aquesta raó que les tres AMPAS del Camp Escolar conjuntament amb l’AEE Joan Oró ja tenen preparades la informació i les inscripcions a les activitats en aquest enllaç. No us ho podeu perdre!

Aquest article ha estat publicat en Actes, Associació Esportiva Joan Oró, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà