A l’hora del pati fem esport

El dia 1 de febrer va ser la data d’inici d’una nova activitat: els partit a l’hora del pati. De fet tot va començar la setmana anterior amb dos partits, el dilluns 25 i dimarts 26. El primer dia van jugar 4t-A amb 3r-D. Els guanyadors van ser els de 4A amb el marcador 7-1. Els partits es van aturar per l’activitat de l’esquiada però la setmana següent es van disputar els partits de 1C amb primer 1W, han guanyat de 3-1 els nens de 1C.

El segon, disputat entre 3rA i 3rD va guanyar 3A per un disputat 4-3. El dimecres van jugar 1A amb 2W i van guanyar els de primer en un 6-0. Els partits cada vergada són més emocionants. A veure com acaba la temporada!

Raysa Balbuena Zabala

Aquest article ha estat publicat en Actes, Associació Esportiva Joan Oró, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà