Xerrada de la investigadora Mercé Romero

El dimecres dia 19 de febrer en va visitar la investigadora  Mercè Romero per tal d’impartir a l’alumnat de 1r d’ESO una xerrada amb títol: “descobrint la nostra Galàxia amb Gaia”. La xerrada està emmarcada dins el projecte “Missió Univers 2014”  que es desenvolupa aquest curs a 1r d’ESO.

La Mercé està treballant en un equip d’investigació de la Universitat de Barcelona al voltant de la nostra galàxia i han guanyat recentment el Premi Ciutat de Barcelona per tot el seu treball. El 19 de desembre de l’any passat van llençar a l’espai la sonda Gaia de l’ESA (European Spacial Astronomy), que estarà a l’espai durant 5 anys amb la missió de poder estudiar molt millor la nostra Galàxia…. Ara està orbitant al punt L2 que és un punt on la gravitació és zero i així no gasta energia per mantenir-se en posició.

Aquest article ha estat publicat en Actes, General, Projectes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà