QUIROMÀNCIA

QUIROMÀNCIA

MARTINA INFANTE, ALBA JARDINES,

ALBA FERNÁNDEZ, ESTELA ZAMORA

La quiromància és l’art d’endevinar el passat d’una persona i de predir el futur mitjançant l’examen de les línies.

quiro-00 La línea de la vidaÉs la linea més important de totes. Molta gent pensa que la línia de la vida indica quants anys viuran, però no és així. La línia de la vida indica més aviat la força vital en general: la salut, l’energia regenerativa i la capacitat de superar malalties i cops de destinació.

Com més llarga i intensa sigui, més forta serà la vitalitat i la salut, i en conseqüència l’expectació de vida.

quiro-01 1. Llarga i ben marcada: Això demostra molt bona salut, vitalitat i una esperança de vida molt llarga.
aaaquiro-02 2. Curta però forta: La línia de la vida és també bona quan és curta però forta. Mostra vitalitat, ambició i l’habilitat de superar problemes de salut, si hi ha algun. En mans quadrades, mostra també bones oportunitats i vida llarga
aaaquiro-03 3. Petites línies que tallen: Petites línies que tallen a la línia de la vida mostren   preocupacions.
aaaquiro-04 La línia del CorCom indica el seu nom, fa referència al cor, a la capacitat d’estimar, ser afectuós, als sentiments i la sexualitat. Indica alegries, depressions i desenganys. També es relaciona amb el cor físic, ronyons i sistema circulatori.

Si és forta i ben traçada, indica que la persona és afortunada en l’amor i que tindrà relacions sentimentals felices.

aaaquiro-05
1. Comença sota el cor: Mostra una vida amorosa egoista, una vista materialista dels lligaments amorosos
aaaquiro-05 2. Llarga: Quan la línia és llarga, recorrent gairebé sota el palmell, mostra un idealista en l’amor, un que es casa amb algú sota el seu estatus i idealitza a aquesta persona.
aaaquiro-07 3. Estrella al principi: Això aporta felicitat en el matrimoni
aaaquiro-08 La línia del capAquesta línia s’associa amb les capacitats mentals: la mentalitat, la intel·ligència, la concentració, l’ego, el judici, els talents i els pensaments. També indica problemes del cap com en el cervell, ulls, oïda i dents.

Si és ben traçada i profunda indica molta intel·ligència.

aaaquiro-09 1. Profunda, llarga i recta: Mostra una ment lògica i directa, algú amb una intel·ligència realista i excepcional. Com més recta és la línia, més realista. I com més profunda, la memòria és millor.
aaaquiro-10 2. Llarga i corbada cap amunt: De vegades mostra una ment retentiva, moltes vegades la d’un col·leccionista.
aaaquiro-11 3.Trencada: Mostra un canvi significatiu en el sistema mental. De vegades indica una interrupció nerviosa.
aaaquiro-12 Línia del solLa línia es troba en persones que tenen molta sort a la vida, que tenen èxit, fama i admiració. Si no la tens, hauràs de treballar més dur per aconseguit l’èxit.
aaaquiro-14 1. Branca a la línia de la vida: El punt en el qual la línia de la salut es creua amb la de la vida es considera com la fi de la vida, fins i tot si la línia de la vida és llarga.
aaaquiro-14 2. Triangle de la sort: Degut a que la salut, la intel.ligència i la vida produeixen una vida afortunada, el triangle que formen aquestes tres és considerat important i es fa dir el triangle de la sort. Com més gran sigui l’àrea millor serà la sort. El triangle arriba al seu punt màxim de sort si la línia de la salut toca la vida o la intel·ligència
aaaquiro-15 3.Fort i recta: Mostra bon sentit laboral i bona salut per treballar dur i fer diners.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *