donem la collita a families necessitades

Cliqueu la imatge per veure més imatges

Els alumnes de 4t orientats pel voluntari Sr Pere Carpintero “Carpi” han estat treballant l’hort durant el curs.Donat que ara no podem anar a l’escola a cuidar l’hort vam oferir a l’ajuntament que collissin enciams, escaroles, bledes, raves i espinacs que ja estaven a punt per a donar-los a les famílies que ho estan passant malament i necessiten ajuda en aquesta crisi. La iniciativa també la vam passar a les altres escoles i també s’hi han sumat.Us passem les fotos de la “collita”.Demà ho rebran a casa qui més ho necesita

Si voleu veure la tasca setmana a setmana visiteu el blog de l’hort

https://blocs.xtec.cat/hortetdelturonet/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *