CONSERVA D’OLIVES

COM FEM LA CONSERVA DE LES OLIVES

Els nens i les nenes de 2n ja hem collit les olives de les oliveres de l’escola. Normalment les agafem entre finals de Setembre i primers d’Octubre, que és quan estan verdes, a punt de canviar de color: de morat cap a negre.

Si no teniu cap olivera, no passa res, podeu comprar les olives al mercat, fer la conserva vosaltres i amanir-les al vostre gust.

INGREDIENTS

OLIVES AMANIDES AMB HERBES OLIVES AMANIDES AMB ALL
  • Olives verdes.
  • Aigua depurada.
  • Sal.
  • Oli.
  • Sajolida.
  • Romaní.
  • Farigola.
  • Llorer.
  • Orenga.
  • Olives verdes.
  • La pell de taronja.
  • La pell de una llimona.
  • Pebre vermell dolç o picant depenent del vostre gust.
  • Farigola.
  • Romaní.
  • Llorer.
  • Sajolida.
  • 1 cap d’alls.
  • 1 pebrot vermell.

TEMPS D’ELABORACIÓ

  • 10 dies canviant l’aigua cada dia.
  • 45 minuts per posar les olives als pots amb els ingredients.
  • Deixar-les reposar en un lloc fresc i fosc durants 2 o 3 mesos.