ENS VISITA EL FERRAN ALSINA!

El dilluns 14 de desembre ens va vindre a veure el senyor Ferran Alsina. El Ferran Alsina és un tècnic de la indústria tèxtil i economista català. No era el de veritat perquè ja estaria mort, sinó que era un actor que és feia passar per ell. Aquest home va vindre perquè els de 6è vam fer un joc de la generalitat de Catalunya que és diu: PERSONATGES EN JOC FERRAN ALSINA i parlava sobre tot això (és molt divertit el joc!).
Quan va arribar es va presentar i ens va explicar una mica el que fariem: UN TALLER SOBRE D’INDUSTRIALITZACIÓ I LES MÀQUINES DE VAPOR.
Al principi ens va explicar que haviem de fer uns ocellets de paper seguint els passos individualment. I després el mateix però cadascú de la classe tenia una feina a fer. També ens va explicar que les màquines de vapor funcionen amb carbó i aigua, i que sinó en vas posant la fàbrica no funcionaria i es pararia. Que els nens ja començaven a treballar als 8 anys a la fàbrica i que és una feina molt i molt dura.
La propera vegada he d’escoltar una mica més i no riure tant.

FERRAN ALSINA

OCELLETS DE PAPER

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *