Treball de valors

Hola!

Tal i com varem fer el curs passat, cada mes, a l’escola, treballem un valor i/o habilitat de pensament i raonament que ajudi als infants a mantenir un bon clima de convivència i a gestionar i prevenir de manera positiva els conflictes.

Al mes d’octubre, tot l’alumnat de l’escola, va portar tot un seguit d’activitats per conèixer-se a si mateix. Ajudar-los a saber trobar aquelles virtuts, característiques, trets de la seva personalitat… que més ens caracteritzen.

En voleu veure el resultat:

 

IMG_7984 IMG_7989 IMG_7981Unes de les activitats que varem fer els/les alumnes/as de 1r de Primària i que els va agradar molt, va ser escriure als nostres companys/es de classe en un paper, allò que més ens agrada de cadascú d’ells.

Va ser una activitat molt maca!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *