TEATRE A L’ESCOLA: La capsa de llavors

Hola famílies!

El passat dimarts 1 de desembre, l’alumnat d’Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària vam anar al gimnàs de l’escola a veure l’obra de teatre: “La Capsa de Llavors”, de la companyia de teatre musical “La maquineta”.

CAPSA DE LES LLAVORS: “Una fada marina es troba amb un pirata que toca el violoncel. No és un pirata qualsevol perquè li agrada tocar peces de Bach. Però hi ha un petit problema: aquest pirata té por de tot! La fada decideix ajudar-li amb la seva capsa plena de llavors màgiques. Quan les planta, apareixen personatges del món marí, de la terra,del cel… fins i tot d’un circ i d’una granja! Molts animals sortiran per conèixer el pirata. Però ell també li ensenyarà els poders del seu violoncel. D’aquesta forma, amb música, cançons i poemes faran un gran viatge a través de tot el planeta”.

VAM GAUDIR DE LA MUSICA, LA DANSA I LA POESIA!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *