Viu el parc!!

El dia 3 de maig vam participar de l’activitat “Viu el parc”. Però el dia anterior va  venir una noia que treballa a Viu el parc, ens va explicar moltes coses sobre els parcs naturals i mentre apreníem sobre ells jugàvem. El dia següent vam anar a fer l’excursió i ens ho vam passar molt bé. Vam fer una gimcana i en aquesta ens van explicar moltes coses de les plantes, dels líquens ( barreja de fong i molsa que serveix per  saber si hi ha contaminació en l’entorn) i dels animals.

Després, quan vam acabar la gimcana, vam fer una salamandra de Jumping Clay (una mena de plastilina que s’asseca) i ens va quedar molt bonica.

Després de dinar ens van “regalar” un espectacle molt xulo!

Ens ho vam passar molt bé!!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *