MAGDALENES AMB XOCOLATA I COCO

INGREDIENTS

AGAFA UNES MAGDALENES JA FETES

12 CULLERADES D’AIGUA

12 CULLERADES DE SUCRE

8 CULLERADES DE CACAO

100g DE MANTEGA  I 100g DE COCO

TOTS ELS INGREDIENTS DE LA XOCOLATA ES POSEN AL FOC FINS QUE ES DESFÀ EL SUCRE.

QUAN JA ESTA PREPARADA LA XOCOLATA POSA-HI LES MAGDALENES .

DESPRÈS LES MAGDALENES  ES PASSEN PEL COCO.

ESPERO QUE MENGIS AQUEST PASTÍS.

Publicat dins de Receptes | Comentaris tancats a MAGDALENES AMB XOCOLATA I COCO

RAFAELO

INGREDIENTS:

150 g de sucre en pols

200 g de llet en pols

2 paquets i mig de mantega

PREPARACIÓ

Amb les mans ben netes barejar-ho tot

Deixa-ho a la nevera 30 min.

Després  fes boletes i passa-les pel coco

I finalment decora-les com vulguis.

Publicat dins de Receptes | Comentaris tancats a RAFAELO

EL REFUGI

Publicat dins de Imatges | Comentaris tancats a EL REFUGI

Enigma: Les tapes de les clavegueres

Per què les tapes de les clavegueres són sempre circulars i no quadrades, hexagonals o el.líptiques?

Publicat dins de Enigmes | 7 comentaris

PASTÍS DE XOCOLATA

PASTÍS  DE XOCOLATA

Ingredients:

Iogurt natural 1 unitat.

Sucre 2oog.

Farina 200g.

Cacau amb pols 40g.

Llevadura de repostería

Oli d´oliva 75ml.

3 ous.

royal 16g.

Lacasitos i virutes de colors.

Instruccions

Posar els ingredients a la cubeta ,batre els ous i posar-los també a la cubeta.

Posar el programa 17 i esperar 1h.

Desmotllar el pastis i guarnir-lo amb el que es vulgui.

 

Publicat dins de Receptes | Comentaris tancats a PASTÍS DE XOCOLATA

ROSQUILLES I COC RÀPID

ROSQUILLES

Ingredients:

  • 4 ous

  • 1 tassa d’anís
  • 1 tassa d’oli
  • 8 cullerades de sucre
  • 1 sobre de royal
  • farina de reposteria

Elaboració:

En un bol hi posem els ous,l’anís, l’oli,el sucre i farina. Ho barregem tot.

Hi anem afegint farina fins que queda una pasta que no s’enganxí als dits.

Desprès fem boletes i amb el dit fem forat al mig.

Les fregim amb molt oli calent i les ensucrem amb sucre i canyela en pols.


COC RÀPID

INGREDIENTS:

  • 3 ous
  • 1 iogurt de llimona
  • 3 vasos de iogurt de farina
  • 2 vasos de iogurt de sucre
  • 1 vas de iogurt d’olí
  • 1 sobre de llevat
  • Una mica de ratlladura de llimona
  • Un grapat de fideus de xocolata

Pereparació:

  • En un bol hi posem el iogurt, el sucre i els ous.

Ho barregem tot amb la batedora.

Hi afegim la farina el llevat i l’olí.

Posem paper de forn en un motlle sucat amb una mica d’olí.

Hi ho posem al forn.  40min a 180º.


Publicat dins de Receptes | Comentaris tancats a ROSQUILLES I COC RÀPID

ENIGMA:Un poema enigmàtic

Per cinc-cents comença.

Per cinc-cents acaba.

Té un cinc al centre.

La primera de les lletres

i la primera de les xifres

el completen.

Pensaràs i barrejaràs,

i el nom d’un rei jueu

ràpidament hi descobriràs.

Publicat dins de Enigmes | 4 comentaris

ENTREVISTA

Publicat dins de Imatges | Comentaris tancats a ENTREVISTA

ENIGMA: UN MISTERIÓS ASSASSINAT

El senyor Rigobert, un representant de comerç, aconsegueix convèncer la seva dona perquè l’acompanyi en el seu viatge a Segòvia. Durant l’estada en aquesta ciutat la senyora es mor. El senyor Rigobert torna a casa seva desfet, però l’agent de viatges el denuncia de l’assassinat de la seva dona. Per què?

Publicat dins de Enigmes | 6 comentaris

Pastís de xocolata al microones

Ingredients

125g. xocolata

125g mantega

125g sucre

3 cullerades de llet

3 ous

80g de farina

50g nous pelades

1 cullerada llevat royal

Mantega per untar el motlle

Elaboració

Untar el motlle que pugui anar al microones amb mantega i espolvorejar amb farina. En un bol, posem la xocolata a trossos, hi afegim una cullerada d’aigua i ho farem al microones durant 1 ó 2 minuts a màxima potència. Hi afegim la mantega a trossos i ho tornarem a posar al microones només 15 segons. Barrejar bé i afegir-hi les nous. En un altre bol hi posem els ous i el sucre i amb una batedora ho batem fins que quedi una barreja blanquinosa. Afegim la llet, la farina i el llevat i el preparat que tenim a l’altre bol. Ho barregem tot i ho tirem al motlle. Posem el motlle al microones i programem 6 minuts a màxima potència. Ho deixem reposar 5 minuts, ho treiem del microones i esperem que es refredi per desmotllar-lo.

 

Publicat dins de Receptes | Comentaris tancats a Pastís de xocolata al microones