
ROSQUILLES
Ingredients:
-
4 ous
- 1 tassa d’anís
- 1 tassa d’oli
- 8 cullerades de sucre
- 1 sobre de royal
- farina de reposteria
Elaboració:
En un bol hi posem els ous,l’anís, l’oli,el sucre i farina. Ho barregem tot.
Hi anem afegint farina fins que queda una pasta que no s’enganxí als dits.
Desprès fem boletes i amb el dit fem forat al mig.
Les fregim amb molt oli calent i les ensucrem amb sucre i canyela en pols.
COC RÀPID
INGREDIENTS:
- 3 vasos de iogurt de farina
- 2 vasos de iogurt de sucre
- Una mica de ratlladura de llimona
- Un grapat de fideus de xocolata
Pereparació:
- En un bol hi posem el iogurt, el sucre i els ous.
Ho barregem tot amb la batedora.
Hi afegim la farina el llevat i l’olí.
Posem paper de forn en un motlle sucat amb una mica d’olí.
Hi ho posem al forn. 40min a 180º.