Tània Hidalgo León

cambiar-tamanotania.JPG

Hola! Sóc la Tània i tinc 7 anys. Visc a Santa Eugènia de Berga. Vaig a l’escola CEIP Jacint Verdaguer i m’agrada anar-hi perquè fem informàtica i matemàtiques.

A l’escola amb els amics jugo a moltes coses però el que més m’agrada és espiar. Vaig a la classe dels gossos, a segon, i fem moltes coses però el que més m’agrada és la plàstica perquè fem activitats diferents. Tinc diferents aficions per exemple  m’agrada anar amb patins i jugar a l’ordinador.

Perquè sapigueu més cosetes de mi us explicare que el meu color preferit és el groc, el meu número preferit és el quinze i el meu animal preferit és el gat.

Vinga ens veiem aviat i espero que visitis moltes vegades el nostre bloc. Adéu.

One thought on “Tània Hidalgo León

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà