Júlia Navas Crespi

cambiar-tamanojulia.jpg

Hola! Sóc la Júlia i tinc 7 anys.  Visc a Taradell. Vaig a l’ escola CEIP  Jacint Verdaguer i m’agrada anar-hi perquè jugo al pati.

A l’escola amb els amics jugo a  moltes, coses però el  que més m’agrada és jugar amb els jocs de la classe. Vaig a la classe dels  gossos, a segon, i fem moltes coses, però el que més m’agrada fer és projectes, perquè fem dibuixos. Tinc diferents aficions, per  exemple m’agrada jugar amb el gos i el cavall.

Perquè sapigueu  més cosetes de mi,  us explicaré que el meu color  preferit és el blau, el meu número preferit és el 10 i el meu animal preferit és el cavall.

Vinga ens veiem aviat i espero que visitis  moltes vegades el nostre bloc. Adéu.

9 thoughts on “Júlia Navas Crespi

 1. Jordi

  Hola Júlia! Hola a tots!

  Sóc el Jordi, el tiet de la Júlia Navas, m’ha fet molta il.lusió el vostre bloc i com que jo visc a Barcelona i no puc veure a la Júlia tan com voldria, aprofito aquesta iniciativa per enviar-l’hi un petó inmens a una de les persones amb el cor més gran que conec!!! Júlia un petonàs!!!

 2. NURIA

  hola guapissima ets genial,
  continua aixi. molts petonets
  NÚRIA.MUUUUUUAAAAAAAA!!!!!!!

 3. montse

  Hello Júlia!
  Com va el summer? Espero que t’ho estiguis passant molt bé. Ens veiem pel setembre OK? Fins aviat.
  Montse

 4. montse

  Hello Júlia!
  Com van les vacances? Espero que t’ho estiguis passant molt bé. Ens veiem pel setembre, OK? Fins aviat.

 5. NURIA

  Hola a tots, soc la mare de la Júlia, s’ha acabat l’estiu i han disfrutat moltissim amb el seu pare i la seva iaia que els han cuidat totes les vacances perque jo treballava, esperu que aquest nou curs et vagi molt be i aquest any comença una nova aficio el patinatge, i tambe l’angles que li va molt be i li agrada molt, estic orgullosa de tu, no canviis mai i sigues carinyosa com fins ara que m’encanta. Molts petonets de la teva mare que t’estima i que tingueu tots un bon curs.

 6. nuria

  hola Júlia, ets una gran patinadora i crec que finalment has trobat l’esport que t’agrada fer i fas amb molta il.lusió, estic molt contenta perque veig que vas molt segura de tu mateixa i l’altre dia el festival ho vas fer molt be, tambe ets una gran estudiant i t’esforçes a fer les coses, ja que sempre et costen una miqueta pero ja veus que amb esforç el final s’aconsegueix tot, i tu com que t’hi esforçes sempre aconseguiras el que voldras, sigues molt feliç i t’estimo molt vida.

 7. jaume perefi

  Hola JUlia mha agradat molt veure la teva classe i els teus companys crec fas mol bonma feina i tens una vida esportiva eficient i saludable ubns petons de en jaume perefii anims i a per totes!!! Navarrott PD
  : vinc del futur exactament del 2k16. Navarrot champion league

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà