Communicate In Print

Article de la web: http://tecnologiaydiscapacidad.es/ traducció de l’original de Javier Soto.

Captura del programaLa empresa espanyola B&J Adaptaciones acaba de presentar el programa Communicate in Print, desenvolupat conjuntamente amb Widgit.
Communicate In Print és una potent eina que utilitza símbols, veu i activitats per a potenciar la comunicació, la lectoescriptura i l’ acces al currículun i a la informació.
Es tracta d’un programa d’autoedició basat en símbols que ofereix gran flexibilitat i versatilitat per a crear materials impresos, tals com taulells d’anuncis, fulles d’activitats, horaris, contes…

El programa ofereix més de 7,000 símbols Widgit Rebus en color i blanc i negre, a més d’una galeria d’imatges de tot tipus, incloent fotos, fons, paisatges.. També existeix la possibilitat d’afegir imatges pròpies, ja siguin de la càmara digital, d’internet o escanejades, de la forma més senzilla.

Aquest programa pot servir de recolzament a les persones que s’estan iniciant en la lectoescriptura, o pels que tenen dificultats d’aprenentatge, d’accés al currículum i a la informació, i també per aprendre una segona llengua.

Acces a la fixa del producte del programa Communicate in Print (en PDF).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *