FESTA L’ÚLTIM DIA DE CLASSE

Aquest va ser un dia de moltes emocions.
Vam organitzar una gran festa a la classe de les papallones on tots vam portar alguna cosa per compartir i vam esmorzar d’allò més bé.
Per altra banda, abans de marxar, teniem una missió important que realitzar, no voliem que el nostre Elmer, desprès de mesos d’esforç per a la seva elaboració, es quedes penjat al pasadis o es perdes, així que vam fer cridar a la Rosa, sense que ella s’esperara res i desprès de dir-li unes paraules molt boniques, li’l vam regalar i ella es va posar molt contenta i , clar que si, també es va emocionar. L’Elmer estarà sempre amb nosaltres, sempre a l’escola a la classe de la Rosa d’educació especial, gran amant d’aquest conte tant meravellòs que ens fa veure que a la vida, sempre hem d’aprendre a estimar aquells que som diferents, perque en veritat, tots ho som.
Desprès vam baixar al pati i vam jugar molt, pero les sorpreses no s’havien acabat. Al finalitzar el pati les mestres van sortir plenes de gelats, un per cada nen i ens els vam poder menjar acompanys de la música d’un Dj, l’Anton, que va amenitzar el matí posant una gran varietat de música per a que tots poguessim ballar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *