Activitats educatives a l’ordinador

Les següents activitats estan adreçades pels alumnes de segon curs de primària. Es treballarà principalment dues àrees: l’àrea de llengua catalana i matemàtiques.

– “JAC I LA MONGETERA MÀGICA”

– “SÍL·LABES”

– “FEM FEINETES AMB LES 100 PARAULES”

– “ELS CONTES D’EN TOM I LA LAIA”

– “ACTIVITATS DE NUMERACIÓ PER AL CICLE INICIAL DE PRIMÀRIA”

– “ACTIVITATS DE CÀLCUL MENTAL PER A PRIMÀRIA. CICLE INICIAL”

– “REPASSEM LES TAULES DE MULTIPLICAR AMB LA FORMIGA MATEMÀTICA”

FESTA L’ÚLTIM DIA DE CLASSE

Aquest va ser un dia de moltes emocions.
Vam organitzar una gran festa a la classe de les papallones on tots vam portar alguna cosa per compartir i vam esmorzar d’allò més bé.
Per altra banda, abans de marxar, teniem una missió important que realitzar, no voliem que el nostre Elmer, desprès de mesos d’esforç per a la seva elaboració, es quedes penjat al pasadis o es perdes, així que vam fer cridar a la Rosa, sense que ella s’esperara res i desprès de dir-li unes paraules molt boniques, li’l vam regalar i ella es va posar molt contenta i , clar que si, també es va emocionar. L’Elmer estarà sempre amb nosaltres, sempre a l’escola a la classe de la Rosa d’educació especial, gran amant d’aquest conte tant meravellòs que ens fa veure que a la vida, sempre hem d’aprendre a estimar aquells que som diferents, perque en veritat, tots ho som.
Desprès vam baixar al pati i vam jugar molt, pero les sorpreses no s’havien acabat. Al finalitzar el pati les mestres van sortir plenes de gelats, un per cada nen i ens els vam poder menjar acompanys de la música d’un Dj, l’Anton, que va amenitzar el matí posant una gran varietat de música per a que tots poguessim ballar

UN CONCERT A LA CLASSE

Dilluns dia 20 vam tenir la última classe de música amb el Ramiro i va ser una classe molt especial, ens va preparar un concert en directe acompanyat de la seva trompeta ens va interpretar diferents cançon, algunes acompanyades de piano (gràcies a l’ordinador) ens ho vam passar molt bé i ens va agradar molt.
Que et vagi tot bé a la nova escola Ramiro, gràcies per tot!!!
les papallones

EL CONTE D’EN PATUFET

El dijous 16 vam anar al gimnàs de l’escola a veure un teatre del conte d’en Patufet. Ens ho vam passar genial i , a més, vam poder cridar molttttt!!!( i això ens va bé)
Desprès vam fer un joc on vam representar un conte que no se si coneixeu, però ara el buscaré al youtube i a veure si el puc penjar, perquè està molt bé. És sobre un quadrat i moltes rodones, un historia que representa molt bé la vida en la qual vivim!!!

Aquí teniu el conte de “Por cuatro esquinitas de nada” llegit per alumnes de primer:

NI NO NI NO NI NO!!!!QUI ARRIBA A L’ESCOLA?

Siiiiiiii, són el pare de l’Àfrica i el pare de l’Ainara i no venen sols!!!
Han vingut amb una ambulància!!!Ens han explicat un munt de coses, ens han ensenyat les sirenes i perquè són diferents, les hem pogut fer sonar, també les llums. També ens han contat totes les coses que tenen dins per a poder salvar vides i ajudar als malalts, han baixat la cadira i una camilla i tots hem pogut entrar dins de l’ambulància, primer a la part de darrere i desprès fer que erem els conductors. Ens ha agradat molt la visita.
Moltes gràcies pares!!!

ANEM AL MUSEU I PASSEGEM AMB VAIXELL PEL PORT DE TARRAGONA

Per fi, dimecres 8 de juny, vam fer la sortida de final de curs.
Vam anar al museu del port de Tarragona on, primerament, vam jugar a dos jocs:
El primer consistia en posar cada cosa al seu lloc: teniem una gran catifa on estava dibuixat el port de Tarragona i teniem camions, vaixells…que haviem de col·locar. El segon joc consistia en pescar, veure diferents maneres de poder aconseguir peix en una piscina que tenien allà mateix. Va estar molt diveertit!
Desprès vam baixar a la part de baix del museu i el nostre monitor ens va fer una obreta de teatre on les titelles ens anaven explicant, mitjançant la historia que contaven, els diferents vaixells que tenim i tota mena de coses que podiem trobar al museu!
Desprès va arribar la part que més ens va agradar (a mi també). Ens vam posar els nostres xalecs salvavides i ja estavem preparats per a pujar al vaixell. Per a molts va ser la primera vegada que van pujar en un vaixell i els hi va encantar, nomès calia veure’ls hi les cares…i no es va marejar ningú!!
Va poder veure més vaixells, i com descarregaven un vagó de càrrega amb una grua gegant….mireu que bé que ens ho vam passar:

JORNADES ESPORTIVES GENERAL PRIM

Dissabte 4 de Juny va tenir lloc al pati de la nostra escola unes jornades esportives.
Primerament els alumnes de judo van fer unes demostracions de tot allò que han après i saben fer i jo me vaig quedr meravellada, felicitats; en especial als nostres companys de la classe de les papallones: Lucas, Africa i Alba, ho vau fer molt bé.
Desprès els hi va tocar el torn al nostre equip de futbol que ho guanya tot i per no ser menys, aquest dia també van guanyar la copa: Felicitats. Vam jugar un triangular i vam guanyar els dos partits: Jose, Hugo, Miguel Angel i Javier i també als peixos que van participar. Finalment vam alçar la copa.
Mireu!!