SORTIDA AL PARC DE BOMBERS DE REUS

Hola a tothom!!
La classe de les papallones vam gaudir d’un matí diferent que volem compartir amb tots!!!
Divendres vam anar al parc de bombers de Reus i ens ho vm passar d’allò més bé, va ser genial i tots vam quedar molt contents. Primer ens van ensenyar un video que, quina casualitat, és el que ja tenim penjat al bloc en l’article anterior i que vam veure a la classe el dia anterior, però, igualment, tots vam mirar el video amb molta atenció, ens podeu felicitar perquè ens vam portar molt bé. Seguidament vam fer dos grups i vam poder veure les seves instal·lacions: la cuina, el menjador, on reben totes les trucades, els dormitoris, etc. i també vam poder pujar al camió escala i just quan estàvem allà, va sonar la alarma de veritat indicant que els bombers havien de fer una sortida i deseguida es van muntar al camió escala que acabavem de pujar i van marxar.
Finalment ens van ensenyar el camió hidraulic i tots ens vam poder convertir per uns moments en bombers, amb el casc posat vam agafar la manega i vam llançar aigua, però només una mica, eh!!
Mireu les fotografies i veureu quin matí més didàctic i divertit

Abans de marxar, els bombers ens van regalar un calendari i un camió que vam muntar a la tarda. Nosaltres, per la nostra part, els hi vam regalar una fotografia de tota la classe del dia de Carnestoltes, disfressats de bombers: els va agradar molt.
I per últim, i no menys important, gràcies a tots els pares per fer possible que els vostres fills/es puguessin gaudir d’aquesta activitat. Laura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *