LA VELLA QUARESMA

La fi del Carnestoltes marca l’inici de la quaresma, aquesta dona tan vella i tan graciosa que amb les seves set cames ens indica i ens serveix de calendari que utilitzem per tal d’anar marcant el pas del temps en les llargues set setmanes quaresmals, és a dir, les setmanes que ens queden fins a les vacances de setmana Santa. Acabem d’arribar a classe després d’una llarga “setmana blanca” i ja ens parlen d’unes noves vacances, però….encara queda molt i durant aquest temps tenim moltes feines, coses noves per a aprendre, sortides, jocs i molta diversió. Esperem que tothom hagi carregat les piles durant aquests dies perquè ara que hem tornat a l’escola tenim ganes de fer moltes coses i no volem parar.

Durant aquest temps tindrem a la Vella Quaresma al nostre bloc i veurem el pas del temps perquè cada setmana anirà perdent una de les seves cames i ara que comencem, ja li falta una

Vigileu que no ens enganyi!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *