La penya dels signes

El dilluns 31 de gener estàvem a classe i de sobte va entrar una senyora vestida amb un abric negre, un barret, ulleres de sol, una maleta vella i un diari. Es va asseure a una cadira i mentre llegia el diari ens va preguntar si ja havia passat el tren de Hogwarts o si l’estàvem esperant. Nosaltres tots sorpresos, no sabíem que contestar….
Tot seguit i per fer temps fins que arribes el tren ens va repartir uns paperets, que eren fragments de llibres, i els vam llegir en veu alta i havíem d’esbrinar de quin llibre es tractava. Els vam anar posant tots en una olla i al final vam fer un encanteri d’on van sorgí una caixa plena de llibres de fantasia, d’acció, de nens orfes…
La senyora, que patia per no perdre el tren, es va oblidar la caixa dels llibres a la classe i així els podem llegir.

La penya dels signes on PhotoPeach

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *