Sortida Caixafòrum

El 19 de setembre vam anar al caixa forum per veure les obres d’art i les seves històries sobre les obres.Tambe vam anar a un jard botanic vam donar una volta rapide y res mes.

Une de les obres que mes em va agradar va ser la de Ali.

Se tractaba d’un  lluitador que era molt bo y al seu pais te varis monuments. Em va agradar per que el doport de Ali es un dels meus deports favorits, tambe tenia una espace de la se ve relegio, tambe tenia varies medallas de guanyador, y coses de la se ve religio.

 

Yo em setia be per que el tema m’agradava por que entedia moltes coses. Tambe el grup em va ayudar em algunes coses que no entendia. Em va fasilitat entendre tot la munitora por que se explicave molt be

 

En el jardi botanic nusaltres els de 3 eso vam fe un video blog de el jardi,ens vam riure molt, tambe vaig coneixer a tots el companys mes y tambe als profesors.

 

Finalmente vam aprendre sobre les obres tambe sobre plante y la vam passa be

Un comentari a “Sortida Caixafòrum

  1. Està molt bé Mikael, tens algunes faltes d’ortografia.
    Noms: Caixaforum,jadri botanic,ali
    Verbs: agradar, tenia, explicava.
    Adjectius:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *