PRÉSTEC DE LA BILBILOTECA CENTRAL D’IGUALADA

Amb motiu del Treball Interdisciplinari d’aquest curs en el que cada nivell treballa sobre l’arbre que dona nom a cada classe, des de la BE vam demanar un préstec de llibres a la Biblioteca Central per tal d’ampliar els recursos sobre aquest tema.
Així doncs, actualment a la nostra biblioteca hi podreu trobar llibres de coneixements dels diferents arbres i llibres d’imaginació , com ara el conte: “El príncep dels embolics” (premi de literatura infantil Atrapallibres 2009 i obra guanyadora del Premi Lazarillo al millor àlbum il•lustrat) És un conte que convida a la reflexió, en el que els protagonistes són un arbre i un corb.
També hi podreu trobar llibres amb una selecció de dites populars i endevinalles relacionades amb els arbres.
El llibre “Els arbres a la poesia catalana” és una antologia de 72 poemes on l’arbre és el protagonista. Tal com deia l’ecòleg Ramón Margalef, “per a descriure apropiadament la complexitat d’un arbre cal un poeta.”
En aquest recull hi trobareu poemes dedicats a: l’arbre fruiter, el cirerer, la pomera, el desmai, el roure, l’olivera i l’alzina entre molts d’altres.
Esperem que us siguin d’utilitat!
Comissió de Biblioteca

 

IMG_3830IMG_3828

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3829

Aquest article ha estat publicat en Defecte. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *