ACTE D’OBERTURA DE L’APADRINAMENT LECTOR

El passat dimecres 8 d’octubre totes les classes de P5 fins a 6è ens vam reunir al gimnàs de l’escola per inaugurar L’Apadrinament lector d’aquest curs 2014-2015

Com que a finals del curs passat es va decidir de potenciar els còmics clàssics com ara l’Astèrix, Lucky Luke, en Tintín i els Barrufets, així com la subscripció a la revista Cucafera, on hi surten personatges com el Sam Sam i les petites històries de l’Ós Brunet,des de la Comissió de biblioteca hem pensat que el nom dels grups d’apadrinament d’aquest any portarien el nom dels protagonistes d’aquests còmics.

Es va passar un divertit power point on vam poder veure petits fragments de pel·lícules d’aquests còmics a la vegada que anaven coneixent quin era el nom assignat al seu grup de lectura. També es va aprofitar l’avinentesa per recordar en què consisteix l’apadrinament lector i la responsabilitats que suposa compartir aquesta estona plegats el padri/na amb el seu fillol o fillola

Els noms dels grups van quedar com segueix:

P5: SPIROU

1r: L’ÓS BRUNET (Cucafera)

2n: SAM SAM (Cucafera)

3r: ELS BARRUFETS

4t: LUCKY LUKE

5è: ASTÈRIX

6è: TINTÍN

Als tutors i tutores de cada grup se’ls va donar el seu personatge imprès en A3 per penjar a la seva aula.

Un curs més, esperem que gaudiu de la lectura en aquesta activitat setmanal !

 

Aquest article ha estat publicat en Defecte. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *