Cicle inicial: entrevistem a l’escriptora Rosa Fité

Els nens i nenes de cicle inicial van llegir un conte molt bonic titolat “La sabata que volia ser mocador”, ens va agradar tant que van voler saber qui l’havia l’escrit i com se li havia ocorregut aquesta història tan bonica, tenien tantes preguntes…. Mirant la portada i contraportada del llibre van descobrir que l’escriptora era la Rosa Fité.Ens vam posar en contacte amb ella i es va oferir a fer un skype amb els nens per resoldre tots els dubtes que tenien sobre el llibre. Ens va explicar molt detalladament el procés que seguia per escriure, i fins i tot, ens va dir que a ella de petita li costava molt llegir i ARA ESCRIU LLIBRES!!!! Els nens i nenes van quedar molt satisfets d’aquesta experiència. Us deixem una petita mostra de la sessió. Fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *