Setembre 2017

AGENDA

Del 12 al 26 de setembre Inscripció a les activitats de PZF de la Noguera 2017-2018
Consulteu tota la informació i formalitzeu les inscripcions al següent enllaç.
Del 12 al 26 de setembre Sol·licitud de maletes pedagògiques del CRP de la Noguera 2017-2018
Ja podeu accedir als formularis corresponents per sol·licitar els diferents recursos i maletes del CRP al següent enllaç.
[+ informació sobre el contingut de les maletes i nivells educatius]

DESTACATS

1r. CONGRÉS INTERNACIONAL 
VALORS EN UNA SOCIETAT CANVIANT: EDUCAR EN XARXA 
que se celebrarà els dies  2, 3 i 4 de novembre de 2017 a l’IEI de Lleida, en el marc del 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.
La tramesa de les propostes de comunicacions i pòsters es poden fer fins al dia 18 de setembre de 2017 a través del correu comunicacions@educaenxarxa.cat
[+ informació]

Premi Escoles Verdes 2017
L’objectiu del Premi Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya és reconèixer públicament iniciatives exemplars d’educació per a la sostenibilitat fetes per escoles que tenen el Distintiu d’escola verda. La presentació de candidatures s’haurà de fer abans del 2 d’octubre a les 12h.
Accediu a tota la informació i calendaris

Setmana Bio a l’escola
Consistirà en concentrar, al llarg d’una setmana lectiva escolar, activitats destinades a donar a conèixer i promoure la producció agrària ecològica i l’alimentació amb productes ecològics entre la comunitat educativa.
Accediu al formulari d’inscripció

EdcampAdults! (Segona edició del moviment Edcamp!)
Organitzats per la Fundació Bofill, aquest és el primer Edcamp dedicat a l’educació de persones adultes o al llarg de la vida!
Dia: 11/11/2017.
Més informació aquí.

 

PER GAUDIR

Aquest cop no comencem amb un vídeo sinó amb una proposta ben diferent: DIY Escape Room de LockPaperScissors, és una pàgina web des d’on podreu descarregar tot el que necessiteu per dissenyar i jugar a la vostra Escape Room amb amics, a l’escola, amb els pares, en una festa del centre…
Hi ha diferents reptes i temes. No és gratuït, però per 19,99€ el kit pot ser força assequible.

RACÓ TIC TAC

Madlipz és una original app per fer doblatges divertits sobre diversos bocins de vídeos de pel·lícules, dibuixos animats, vídeo-clips, de manera que podeu personalitzar la conversa fins a convertir-la en un meme personalitzat en versió vídeo.

Tutorial: Imatge de previsualització de YouTube