Setembre 2018

AGENDA

Del 12 al 26 de setembre Inscripció a les activitats de PZF de la Noguera 2018-2019
Accediu a les activitats de formació de La Noguera i formalitzeu les inscripcions al següent enllaç.
Del 12 al 26 de setembre Inscripció a les activitats de formació del Departament d’Ensenyament. Curs 2018-2019
Accediu al cercador d’activitats i formalitzeu les inscripcions al següent enllaç.
ampliació terminis Programes d’innovació pedagògica

Resum de convocatòries obertes de projectes d’innovació pedagògica propis i del Departament d’Ensenyament i ampliació de terminis.
RESOLUCIÓ ENS/1542/2018, de 2 de juliol, per la qual s’obre  convocatòria pública per al reconeixement de projectes d’innovació pedagògica de centres educatius.

Del 17 al 26 de setembre

Sol·licitud de maletes pedagògiques del CRP de la Noguera 2018-2019
Accediu al nou espai web de les maletes pedagògiques i ompliu el formulari corresponent per sol·licitar els diferents recursos i maletes del CRP al següent enllaç.

Del 17 de setembre al 5 d’octubre Catàleg d’activitats de la Mesa de salut jove de la Noguera
Accediu a la nova web del catàleg per sol·licitar les activitats i xerrades en centre de les diferents entitats que la formen i per consultar recursos i materials per a les accions tutorials en el centre al següent enllaç.
Del 17 de setembre al 5 d’octubre Pla Municipal de Dinàmica Educativa
Accediu al nou document web amb el catàleg d’activitats del pla municipal i omplir el formulari de sol·licitud de les activitats. Tota la informació del PMDE 2018-2019
Del 17 de setembre al 5 d’octubre Pla Comarcal de Dinàmica Educativa
Adreçat als centres de la comarca de La Noguera. Ja es pot consultar el nou document web amb el catàleg d’activitats del pla comarcal i omplir el formulari de sol·licitud de les activitats. Tota la informació del PCDE 2018-2019
20 de setembre Fundació Sorigué

Presentació del projecte educatiu de la Fundació Sorigué al Museu de Lleida a les 18 hores.

[+ informació]
Inscripció a l’activitat

DESTACATS

unnamed

Aquest curs Espai Orígens renova tota la seva oferta educativa per adaptar-se millor als diferents nivells i les necessitats dels centres: activitats de simulació i experimentació que us permetran acostar-vos a la Prehistòria d’una manera ben vivencial!

DESAFIAMENT CIENTÍFIC AL SINCROTRÓ: El Sincrotró ALBA, la infraestructura científica més important del Mediterrani, busca estudiants de 5è i 6è de Primària de tot Espanya per embarcar-se en una aventura cap a allò desconegut. Una experiència que canviarà definitivament la visió que tenen del món i de la ciència descobrint coses que passen desapercebudes als nostres ulls i només la ciència és capaç de mostrar-nos-les. Aventura’t a descobrir-les!.

CODEWEEK.EU
Del 6 al 21 d’octubre de 2018 #codeweek
Aprendre a codificar ens ajuda a ampliar la nostra comprensió de com funciona la tecnologia i desenvolupar habilitats i capacitats per explorar noves idees i innovar.

Podeu organitzar una activitat i afegir la teva activitat al mapa, per la qual cosa disposeu d’unes instruccions i d’un kit d’eines (també en CAT/CAST); o bé podeu unir-vos a una activitat propera i treballar plegats.

PER GAUDIR

RACÓ TIC TAC

Torna a començar el curs i tornem a cercar totes les eines que ens puguin ser d’utilitat per facilitar-nos la tasca cada dia. Si no el coneixeu i voleu poder treballar còmodament amb els vostres documents PDF proveu I love PDF, tot una paquet d’eines online i completament gratuïtes per unir PDF, separar PDF, comprimir PDF, convertir documents Office a PDF, PDF a JPG i JPG a PDF. No es necessita instal·lació.