ENTREGA DEL XXXVII PREMI BALDIRI I REIXAC.

Ahir vàrem rebre el premi Baldiri i Reixac al Palau de Pedralbes de Barcelona. A l’acte hi vam assistir una representació del claustre de l’escola i ens van acompanyar l’Il·lustrissim Sr. Xavier Boquete (Alcalde de Masquefa), el Sr. Albert Ramírez (el nostre inspector) i la Sra. Núria Esquivel (Directora de l’EAP de l’Anoia).

L’acte va ser presidit pel Dr. Joan Mateo (Secretari de polítiques educatives del Departament d’Ensenyament), l’acompanyaven a la taula la Sra. Montserrat Carulla (Presidenta de la Fundació Carulla), el Dr. Josep A. Planell (Rector de la Universitat Oberta de Catalunya) i el sociolingüista Sr. F. Xavier Vila el qual va fer algunes reflexions sobre els usos lingüístics en el món escolar.

La lectura del veredicte va anar a càrrec del Sr. Josep Gonzàlez-Agàpito. Varem recollir el premi la Sra. Teresa Alcantara (Directora de l’escola Font del Roure), Xavi Solé (Cap d’estudis del centre) i les dues mestres que varen presentar la maquetació del treball realitzat al centre, Laia Vallhonrat i la Elisabet Barco.

A l’acte es va destacar la importància de la creativitat dels centres en els moments actuals i el treball per promoure la llengua, la cultura i els valors que configuren la societat catalana.

Els darrers dies hem rebut un seguit de felicitacions que ens omplen de goig i satisfacció. Per citar-ne algunes:
“La meva més sincera enhorabona per aquest premi tan merescut. La trajectòria de l’Escola Font del Roure és tot un referent pedagògic i un orgull per al nostre país.” Carme Arenas (Presidenta del PEN català).
També l’entorn de la Joana Raspall s’ha felicitat per aquest premi i tant la filla de la Joana, la Sra. Imma Cauhé Raspall com la Sra. Muntsa Fernandez (membre de l’Eixam d’amics de la Joana Raspall) ens han fet arribar les seves felicitacions.


Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *