Formes…

Els nens i nenes de segon seguim treballant les obres de Kandinsky, hem analitzat el quadre Composició VIII i hem vist que hi ha línies rectes, línies corbes, formes geomètriques i formes abstractes. Hem jugat a un joc, el dau ens ha anat dient quin tipus de forma hem de dibuixar i cada grup ha creat la seva obra d’art.

 

També hem treballat la biografia de Kandinsky, que és un text on hi ha explicada la seva vida. A partir d’aquí cadascú ha escrit la seva autobiografia i hem tingut una altra conversa molt interessant seguint la pregunta: Quan comença la vida? Tot seguit ens hem posat a treballar en la línia de la vida, una línia del temps on ens hem hagut d’imaginar què passarà al futur…

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a Formes…

  1. Eric L diu:

    A mi m’ha agradat molt i a la meva mare també i al meu pare segur que li agradarà molt.

  2. Alvaro diu:

    A surtit molt be i magradat molt.

  3. Hola soc la Abril m´ha agradat molt per que es el millor video

  4. Hola soc la Abril van sortit molt be els dibuixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *