Estem de preparatius per la Castanyada i Halloween.

A informàtica fem anar el KidPix per recrear una imatge de Halloween.
Fem copia de pantalla i ho portem al Paint.
Retallem la imatge i la guardem a la nostra carpeta.
El resultat d’aquesta feina anirà a parar al nostre espai de Picasa.

El mot Halloween fa referència a la festivitat tradicional heretada de les celebracions d’origen celta, que tan ràpidament s’han estès per tot el món i, en especial, pels països hispanoparlants.

Fa molts segles, a Bretanya, Escòcia i Irlanda, el dia 31 d’octubre se celebrava la festivitat de Samhain, que coincidia amb el darrer dia de l’any segons els antics calendaris celtes i anglosaxons. Samhain era el déu dels morts. Algunes fonts indiquen que la paraula gal·lesa “Samhain” literalment vol dir “final d’estiu”. El dia que celebraven Samhain era el dia de cap d’any, el 31 d’octubre en el nostre calendari. En aquella època, s’encenien grans fogueres sobre les muntanyes per foragitar als esperits malignes. També es creia que les ànimes dels morts visitaven les seves antigues cases per intentar trobar un cos on habitar, i anàven acompanyades de bruixes i esperits.Per això no s’encenia cap llum a les cases, i la gent es vestia com a bruixes o dimonis per tal que cap ànima volgués habitar el seu cos.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Halloween

Anglès365. Recursos. Halloween.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *