UN DIA A BARCELONA

El dilluns 28 de gener pel matí vam arribar a l’escola a les 7:00h i vam marxar cap a Barcelona. Tots vam portar la PSP o un MP3 per passar l’estona a l’autobús. En arribar a Tarragona vam parar per esmorzar. Un cop vam arribar a Barcelona vam comprovar com és una ciutat molt gran i bonica. Al Palau de la Música vam poder escoltar una obra amb instruments de percussió. El Palau de la Música és un edifici antic però molt bonic per dins. Quan ja es va acabar l’obra ens vam desplaçar fins al Parlament de Catalunya. El Parlament, també es un edifici antic però molt bonic. Allí ens van explicar les històries  de Felip V i vam entrar a la Sala de Plens que és molt gran i espectacular. Un cop la visita del Parlament va acabar, vam dinar al Parc de la Ciutadella, on vam estar jugant fins l’hora de tornar cap al poble.

Ha estat un dia molt divertit.   

   

image009.jpg                                       palau.jpg

Parlament de CATALUNYA                   Palau de la Música

Jonathan Kevin Figueroa Franco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *